Kategorijos

Filter By close
Namams
Prekės namams

Norintiems paįvairinti interjerą ir suteikti jam naujų spalvų siūlome pasižvalgyti po mūsų prekių namams kategoriją. Sukurkite išskirtinį interjerą savo namuose! Pas mus rasite interjero detalių, statulėlių, rėmelių nuotraukoms, indų, vazų, sieninių ir stalinių laikrodžių, taip pat virtuvės reikmenų ir kt. prekių. 

Aktyvūs filtrai

Statulėlė "Angeliukas", 3,5 cm
Kaina 1,20 €
Angelas simbolizuoja nuoširdumą, romantiškumą, nekaltumą, ramybę bei saugumą. Statulėlė "Angeliukas", tai puiki dovana vestuvių, kūdikio gimimo, krikštų, pirmosios komunijos, gimtadienio, valentino dienos, mamos dienos ar kita proga. Keramikinis angelas bus miela dovanėlė ar graži interjero dekoracija namuose, sukurianti saugumo ir ramybės jausmą. Statulėlė angeliukas suspakuotas į palstikinę dėžutę ir perrištas kaspinėliu. Angelo dydis: h 3,5 x 2,5 x 2 cm.
Stiklinė statulėlė "Gulbės"
Kaina 32,00 €
Briaunuoto, skaidraus stiklo gulbės ant ovalaus, veidrodinio pagrindo. Plačiai išskleisti gulbių sparnai suvenyrui suteikia, iškilmingumo, didingumo. Stiklinė statatulėlė "Gulbės", tai prabangus ir išskirtinis suvenyras. Gulbes - amžinos meilės, grožio, tyrumo ir žavesio simbolis. Romantiškas suvenyras suteiks namas jaukumo. Dydis: h 11 x 15 x 13 cm.
Porceliano statulėlės...
Kaina 19,70 €
Porceliano statulėlės "Gulbės", puoštos aukso spalvos detalėm ir baltomis stiklo akutėmis. Gulbė yra grožio, tyrumo, žavumo, grakštumo, švelnumo ir ištikimybės simbolis. Puiki dovana sutuoktuvių, vestuvių metinių ir kitomis progomis, ar paprasčiausiai puiki interjero detalė. Dydis: 10,5 x 9 x 6 cm. Kaina už 2 vnt.

Porcelianinis angelas...
Kaina 11,50 €
Glazūruoto porceliano figūrėlė - suvenyras angelas muzikantas. Figūrėlė dekoruota aukso spalvos detalėm. Angelas simbolizuoja meilę ir gerumą, jis saugo mus kiekviename gyvenimo žingsnyje, mums brangius žmones ir mūsų namus. Porcelianinis angelas muzikantas, tai puiki dovana vestuvių, kūdikio gimimo, krikštų, pirmosios komunijos, gimtadienio, valentino dienos, mamos dienos ar kita proga. Dydis: h 11 x 7 x 5 cm. Kaina 1 vnt.