Kategorijos

Filter By close
Vazos

Aktyvūs filtrai

Stiklinė vaza, 23 cm
Kaina 34,00 €
Ieškantiems subtilumo – tamsinto stiklo, žalia vaza. Elegantiška ir išskirtinė, jos forma yra unikali, o tai suteikia meninį jausmą. Gali būti miela dovana bei graži interjero dekoracija jūsų namuose. Dekoracija, tinkanti bet kuriai erdvei papuošti ar skintoms gėlėms pamerkti. Dydis: vazos aukštis - 23 cm, siauroji dalis - ∅ 10 cm, plačiausia - ∅ 15 cm.
Stiklinė vaza, 20 cm
Kaina 38,00 €
Ieškantiems subtilumo – tamsinto stiklo, žalia vaza. Elegantiška ir išskirtinė, jos forma yra unikali, o tai suteikia meninį jausmą. Gali būti miela dovana bei graži interjero dekoracija jūsų namuose. Dekoracija, tinkanti bet kuriai erdvei papuošti ar skintoms gėlėms pamerkti. Dydis: vazos aukštis - 20 cm, siauroji dalis - ∅ 6 cm, plačiausia - ∅ 19 cm.
Stiklinė vaza, 28 cm
Kaina 38,00 €
Ieškantiems subtilumo – tamsinto stiklo, žalia vaza. Elegantiška ir išskirtinė, jos forma yra unikali, o tai suteikia meninį jausmą. Gali būti miela dovana bei graži interjero dekoracija jūsų namuose. Dekoracija, tinkanti bet kuriai erdvei papuošti ar skintoms gėlėms pamerkti. Dydis: vazos aukštis - 28 cm, siauroji dalis - ∅ 10 cm, plačiausia - ∅ 16 cm.
Stiklinė vaza, 28 cm
Kaina 38,00 €
Ieškantiems subtilumo – tamsinto stiklo, pilka vaza. Elegantiška ir išskirtinė, jos forma yra unikali, o tai suteikia meninį jausmą. Gali būti miela dovana bei graži interjero dekoracija jūsų namuose. Dekoracija, tinkanti bet kuriai erdvei papuošti ar skintoms gėlėms pamerkti. Dydis: vazos aukštis - 28 cm, siauroji dalis - ∅ 10 cm, plačiausia - ∅ 16 cm.
Stiklinė vaza, 23 cm
Kaina 34,00 €
Ieškantiems subtilumo – tamsinto stiklo, pilka vaza. Elegantiška ir išskirtinė, jos forma yra unikali, o tai suteikia meninį jausmą. Gali būti miela dovana bei graži interjero dekoracija jūsų namuose. Dekoracija, tinkanti bet kuriai erdvei papuošti ar skintoms gėlėms pamerkti. Dydis: vazos aukštis - 23 cm, siauroji dalis - ∅ 10 cm, plačiausia - ∅ 16 cm.