Kategorijos

Filter By close
Porcigarai

Aktyvūs filtrai

Porcigaras su USB žiebtuvėliu
Kaina 15,80 €
Moderni porcigarinė su neužpučiamu žiebtuvėliu, pakraunamu per USB jungtį. Tai puikus sprendimas norintiems turėti stilingą aksesuarą savo kišenėje, bei puiki dovana. Tai lengvas ir tvirtas dėklas, kuris apsaugos cigaretes nuo suspaudimų ir drėgmės. Lengvai atsidaro ir užsidaro. Kompaktiškas, patogus nešiotis. Dydis: 11,5 x 5,7 cm.
Porcigaras su žiebtuvėliu,...
Kaina 12,50 €
Tvirto metalizuoto plastiko kišeninis porcigaras su žiebtuvėliu. Šiuolaikinio dizaino ir subtilios išvaizdos porcigare įmontuotas žiebtuvėlis, įkraunamas per USB jungtį. Norint įjungti žiebtuvėlį, tereikia nuleisti mygtuką žemyn ir žiebtuvėlis įsijungs. Žiebtuvėlis negęsta pučiant vėjui. Tai lengvas ir tvirtas dėklas, kuris apsaugos cigaretes nuo suspaudimų ir drėgmės. Lengvai atsidaro ir užsidaro. Praktiška smulkmena rūkantiems, kuri suteiks patogumo, puiki dovana draugui, sau. Dydis: 10 x 6 x 2,8 cm.
Porcigaras su žiebtuvėliu,...
Kaina 14,50 €
Tvirto metalizuoto plastiko kišeninis porcigaras su žiebtuvėliu. Šiuolaikinio dizaino ir subtilios išvaizdos porcigare įmontuotas žiebtuvėlis, įkraunamas per USB jungtį. Norint įjungti žiebtuvėlį, tereikia nuleisti mygtuką žemyn ir žiebtuvėlis įsijungs. Žiebtuvėlis negęsta pučiant vėjui. Taip pat lengvai išimsite cigaretes, kilstelėję mygtuką į viršų, cigarėtė iššoks. Tai lengvas ir tvirtas dėklas, kuris apsaugos cigaretes nuo suspaudimų ir drėgmės. Praktiška smulkmena rūkantiems, kuri suteiks patogumo, puiki dovana draugui, sau. Dydis: 10 x 9 cm.
Porcigaras su žiebtuvėliu,...
Kaina 14,50 €
Tvirto metalizuoto plastiko kišeninis porcigaras su žiebtuvėliu. Šiuolaikinio dizaino ir subtilios išvaizdos porcigare įmontuotas žiebtuvėlis, įkraunamas per USB jungtį. Norint įjungti žiebtuvėlį, tereikia nuleisti mygtuką žemyn ir žiebtuvėlis įsijungs. Žiebtuvėlis negęsta pučiant vėjui. Tai lengvas ir tvirtas dėklas, kuris apsaugos cigaretes nuo suspaudimų ir drėgmės. Lengvai atsidaro ir užsidaro. Praktiška smulkmena rūkantiems, kuri suteiks patogumo, puiki dovana draugui, sau. Dydis: 10,5 x 8,5 cm.
Porcigaras su žiebtuvėliu,...
Kaina 10,50 €

Tvirto metalizuoto plastiko kišeninis porcigaras su žiebtuvėliu. Šiuolaikinio dizaino ir subtilios išvaizdos porcigare įmontuotas žiebtuvėlis, kuris pildomas dujomis. Tai lengvas ir tvirtas dėklas, kuris apsaugos cigaretes nuo suspaudimų ir drėgmės. Lengvai išimsite cigaretes, kilstelėję mygtuką į viršų, o mygtuką nuleidus į apačią  užsidegs žiebtuvėlis esantis procigarinės viršuje. Praktiška smulkmena rūkantiems, kuri suteiks patogumo, puiki dovana draugui, sau. Dydis: 9,5 x 6 x 3,5 cm.

Porcigaras su žiebtuvėliu,...
Kaina 14,50 €
Tvirto metalizuoto plastiko kišeninis porcigaras su žiebtuvėliu "Focus". Šiuolaikinio dizaino ir subtilios išvaizdos porcigare įmontuotas žiebtuvėlis, įkraunamas per USB jungtį. Žiebtuvėlis negęsta pučiant vėjui. Tai lengvas ir tvirtas dėklas, kuris apsaugos cigaretes nuo suspaudimų ir drėgmės. Lengvai atsidaro ir užsidaro. Praktiška smulkmena rūkantiems, kuri suteiks patogumo, puiki dovana draugui, sau. Dydis: 9,5 x 6 x 3,5 cm.
Porcigaras, aptrauktas oda...
Kaina 16,80 €
Porcigarinė aptraukta oda, su neužpučiamu žiebtuvėliu pidomu dujomis. Tai puikus sprendimas norintiems turėti stilingą aksesuarą savo kišenėje, bei puiki dovana. Tai lengvas ir tvirtas dėklas, kuris apsaugos cigaretes nuo suspaudimų ir drėgmės. Lengvai atsidaro ir užsidaro. Kompaktiškas, patogus nešiotis. Porcigare telpa 10 cigarečių. Dydis: 10,5 x 8,5 cm.
Porcigaras, aptrauktas oda...
Kaina 16,80 €
Porcigarinė aptraukta oda, su žiebtuvėliu. Tai puikus sprendimas norintiems turėti stilingą aksesuarą savo kišenėje, bei puiki dovana. Tai lengvas ir tvirtas dėklas, kuris apsaugos cigaretes nuo suspaudimų ir drėgmės. Lengvai atsidaro ir užsidaro. Kompaktiškas, patogus nešiotis. Porcigare telpa 10 cigarečių. Dydis: 10,5 x 8,5 x 1 cm.