Kategorijos

Filter By close
Šakninis
Subkategorijos

Aktyvūs filtrai

Statulėlė "Angelas",...
Kaina 2,80 €
Angelas simbolizuoja nuoširdumą, romantiškumą, nekaltumą, ramybę bei saugumą. Statulėlė "Angelas", tai puiki dovana vestuvių, kūdikio gimimo, krikštų, pirmosios komunijos, gimtadienio, mamos dienos ar kita proga. Angelas bus miela dovanėlė ar graži interjero dekoracija namuose, sukurianti saugumo ir ramybės jausmą.
Angelo apačioje yra mygtukas, įjungus jį, angelas nušvinta įvairiomis spalvomis.
Pagamintas iš plastiko.
Dydis: h 10 x 6,5 x 4 cm.
Gėrimo žaidimo "LUDO"
Kaina 17,50 €
Gėrimo žaidimo „Ludo“ rinkinys pasirūpina puikia pramoga draugų kompanijoje. Vienintelis dalykas, kurį turite padaryti, tai padėti žaidimo lentą ant stalo ir užpildyti 16 taurių mėsgtamu gėrimu. Likusi dalis savaime suprantama. Žaidimo tikslas yra surinkti visas savo figūras ant lentos metant šešetą, tada judant aplink lentą, kol grįšite į pradinį tašką, paeiliui metant kauliuką. Tai puiki dovana ir puikiai tinka bernvakariams, mergvakariams, kazino vakarėliams, suaugusiųjų vakarėliams!
Žaidimas skirtas 2–4 žaidėjams.
Nerekomenduojama vartoti alkoholio.
Žaidimo rinkinį sudaro: lenta su šešiolika stiklinių ir porą kauliukų.
Lentos dydis: 30 x 30 cm, taurelių dydis: h 3 x 2,2 cm.
Puodelis "Geriausia mama...
Kaina 6,95 €
Iškirtinis puodelis su užrašu puikiai tinka ieškantiems dovanos Mamos dienai. Mėgautis rytine kava ar arbata bus dar maloniau. Labai lengva priežiūra ir valymas - šis puodelis bus kaip naujas daug metų! Šis originalus puodelis gali būti tikrai puiki dovana net patiems išrankiausiems. Puodelio tūris: 450 ml. Užrašas yra iš abiejų pusių.
Keramikinis peilis, 24 cm
Kaina 14,80 €
Keraminis peilis idealiai tinka kasdien pjaustyti ir kapoti vaisius, daržoves, duoną ir mėsą be kaulų. Ergonomiškos, neslystančios rankenos užtikrina patogų ir saugų laikymą bei visišką judesių kontrolę. Keraminiai peiliai pjūvio vietoje nereaguoja su maistu, nesugeria kvapų, yra neįtikėtinai aštrūs ir nelipnūs. Galima plauti indaplovėje. Keramikinio peilio ilgis 24 cm, ašmens ilgis - 12 cm.
Keramikinis peilis, 20 cm
Kaina 12,80 €
Keraminis peilis idealiai tinka kasdien pjaustyti ir kapoti vaisius, daržoves, duoną ir mėsą be kaulų. Ergonomiškos, neslystančios rankenos užtikrina patogų ir saugų laikymą bei visišką judesių kontrolę. Keraminiai peiliai pjūvio vietoje nereaguoja su maistu, nesugeria kvapų, yra neįtikėtinai aštrūs ir nelipnūs. Galima plauti indaplovėje. Keramikinio peilio ilgis 20 cm, ašmens ilgis - 9,5 cm.
Keramikinis peilis, 18 cm
Kaina 9,90 €
Keraminis peilis idealiai tinka kasdien pjaustyti ir kapoti vaisius, daržoves, duoną ir mėsą be kaulų. Ergonomiškos, neslystančios rankenos užtikrina patogų ir saugų laikymą bei visišką judesių kontrolę. Keraminiai peiliai pjūvio vietoje nereaguoja su maistu, nesugeria kvapų, yra neįtikėtinai aštrūs ir nelipnūs. Galima plauti indaplovėje. Keramikinio peilio ilgis 18 cm, ašmens ilgis - 7 cm.