Kategorijos

Žaidimas "Smiginis", 36 cm

10,80 €
Su mokesčiais
Smiginis - visiems gerai žinomas ir daugeliui pažįstamas žaidimas, kuris populiarus tarp įvairaus amžiaus žmonių. Kad būtų galima žaisti smiginį reikalingas taikinio ir strėlyčių rinkinys. Patirkite varžybų emocijas ir pramogaukite žaisdami smiginį su draugais ar šeimos nariais! Smiginio diametras 36 cm, ir yra 6 adatėlės.
Kiekis Turime
  Saugumo politika

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Pagrindinis žaidimo tikslas - strėlytes pataikyti į taikinį, todėl smiginis vadinamas taiklumo žaidimu. Žaidėjai, sustoję per tam tikrą nuotolį (strėlytės mėtomos iš 237 cm atstumo, smiginis kabinamas 173 cm aukštyje nuo lentos centro) mėgina kuo tiksliau pataikyti į ant sienos ar kito paviršiaus pakabintą taikinį. Visas taikinio plotas suskirstytas į dvidešimt nedidelių lopinėlių, kurie yra sunumeruoti. Pagal tai, į kurį taikinio lopinėlį pataikoma, skiriama taškų suma. Nepataikius strėlytės į smiginio lentą, taškų neskiriama visai. Į taikinį svaidomos strėlytės yra nedidelės, priekinė jų dalis šiek tiek sunkesnė, kad taikliau skristų, kuo mažiau nukryptų nuo trajektorijos. 


CE ženklinimas. 

Įspėjimas!
Žaislas netinka jaunesniems kaip 12 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.
K1840
17 Prekės

Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra.